Laden... Even geduld...
Winkelwagen
0 item(s) - €0,00

Kwaliteit van de foto op canvas en overige fotoproducten van Digidoek

 

De kwaliteit van onze foto op canvas en overige fotoproducten is enorm hoog! Bij testen van de Consumentenbond, Zoom en andere belangrijke instituten gooien wij altijd hoge ogen. Het is ook niet voor niets dat een bedrijf als www.Pluimen.nl (bekend van radio en TV) kiest voor Digidoek.nl. Na uitgebreid onderzoek in de canvas markt hebben ze uiteindelijk voor ons gekozen.

 

De kleurechtheid van de Digidoek foto op canvas benadert perfectie. Hiermee wordt bedoeld, dat de kleuren op het canvas nagenoeg precies zo zijn als in de werkelijkheid. Daar waar de meeste partijen veel moeite hebben met het printen van de kleuren rood en zwart wit, daar kiezen klanten speciaal voor ons. Door onze jarenlange ervaring hebben wij namelijk geleerd om alle kleuren, inclusief rood en zwart/wit perfect op het canvas te drukken.

 

Naast het feit dat de foto op canvas van Digidoek kleurecht is, is deze ook UV-bestendig. Er wordt met speciale printers en inkten geprint. Deze printers werken met speciale UV-bestendige inkt, waardoor uw foto op doek niet verkleurt in zonlicht. Uw foto op canvas is gemakkelijk schoon te houden met een DROGE, zachte doek. Uw kleuren blijven op deze manier in topconditie! 

 

Naast de foto op canvas mag u van onze overige fotoproducten ook de allerhoogste kwaliteit verwachten, mede doordat wij met kwalitatief hoogstaande producten en printers werken. Zo wordt een foto op hout bij Digidoek bijvoorbeeld alleen op duurzaam gecertificeerd hout geprint. Van Digidoek mag u verwachten dat wij uitsluitend kwaliteitsproducten leveren met veel oog voor detail. Doordat vakmanschap bij onze medewerkers centraal staat, mogen wij naast vele consumenten ook professionele fotografen en wederverkopers tot ons klantenbestand rekenen!  

 

Zoals u hierboven heeft kunnen lezen, leveren wij u een perfect product. Mocht er onverhoopt toch iets met uw foto op canvas, foto op hout of ander fotoproduct aan de hand zijn (bijvoorbeeld dat er schade is opgetreden tijdens transport), dan bent u ook bij Digidoek aan het juiste adres. Wij leveren u namelijk een uitstekende klantenservice. Wij zorgen dat u, hoe dan ook, tevreden bent over de bestelling van uw fotoproduct bij Digidoek. Ons motto is niet voor niets: is het goed vertel het anderen, zo niet, vertel het ons!

 

DIRECT BESTELLEN