Laden... Even geduld...
Winkelwagen
0 item(s) - €0,00

Overzicht van de levertijd van al onze fotoproducten

Standaard levering


 Product Verstuurd binnen:
Foto op Canvas

2 werkdagen *


Foto op Hout

 

5 werkdagen *

Foto op Plexiglas

 

4 werkdagen *

Foto op Aluminium

 

3 werkdagen *

Foto op Forex

 

4 werkdagen *

Tuinposter

 

5 werkdagen *

Poster

 

5 werkdagen *

*  LET OP: 1e werkdag begint op de 1e dag nadat u de bestelling heeft geplaatst of de dag dat uw betaling bij ons binnenkomt.

 

BESTEL UW FOTOPRODUCT

Fotoproducten van Digidoek.nl

De fotoproducten van Digidoek.nl zijn van de hoogste kwaliteit. Heeft u een mooie vakantiefoto, een foto van uw lieve hond, een leuke partyfoto, bestel deze dan nu als foto op canvas, foto op hout of als overig fotoproduct bij Digidoek.nl.

Kiest u bijvoorbeeld voor een foto op canvas, dan wordt uw foto op doek geprint op kwalitatief hoogwaardig canvas. Uw canvas foto is volledig krasbestendig, watervast en daardoor eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek. Uw foto op canvas behoudt gegarandeerd altijd zijn originele kleurkracht. De zijkant van uw foto op canvas is naar keuze 2 cm of 4 cm dik. U kiest voor een foto op doek van 4 cm dik, als u uw fotodoek een extra kwalitatieve uitstraling wil geven! 

 

Binnen hoeveel dagen heb ik mijn foto op canvas in huis?

Foto's op canvas met een formaat kleiner dan 100x100 & 80x120 cm worden uiterlijk op de 2e WERKdag meegegeven aan onze transporteur. LET OP!! Onze transporteur garandeert dat in 99% van de gevallen, er de dag erna wordt afgeleverd op het aangegeven adres. LET OP!! Voorwaarde voor tijdige levering van uw foto op canvas is, dat de kwaliteit van de foto toereikend is en de betaling is gelukt.

 

Hoeveel levertijd heeft mijn foto op canvas die 100x100 cm en of 80x120 cm en groter zijn? 

Om er voor te zorgen dat de door u bestelde foto op canvas u in goede kwaliteit bereikt, heeft DigiDoek er bewust voor gekozen om deze 'grote' doeken door een eigen chauffeur bij u af te leveren. Het gevolg hiervan is, dat de levertijd bij dergelijke foto's op canvas kan oplopen tot maximaal 10 werkdagen.

 

BETALING VEREIST: Uw foto op canvas wordt alleen geproduceerd als de betaling op onze rekening is bijgeschreven. Om z.s.m. uw bestelling af te handelen is betalen via IDEAL of creditcard gewenst. Voor alle duidelijkheid: de levertijd wordt gerekend vanaf het moment dat de betaling is bijgeschreven op de rekening van DigiDoek.

 

 * Onze leverancier garandeert voor 99% dat de foto's op canvas de volgende werkdag worden afgeleverd (let op: een bestelling naar België heeft een iets langere levertijd)

* Als u meer dan één foto op canvas bestelt, dan worden de doeken in één pakket verzonden. Is één foto niet van voldoende kwaliteit dan blijven de overige canvas doeken in de wacht staan totdat de bestelling compleet gemaakt kan worden.

* Doeken t/m 80x120 cm en 100x100 cm worden NOOIT op zaterdag geleverd maar alleen op WERKdagen