Laden... Even geduld...
Winkelwagen
0 item(s) - €0,00

De zakelijke mogelijkheden van onze fotoproducten

 

Wilt u uw medewerkers graag eens verrassen, bent u op zoek naar een origineel relatiegeschenk of is uw kantoor een inspiratieloze ruimte die wel een oppepper kan gebruiken? Dan willen wij u graag informeren over onze mogelijkheden voor een foto op canvas, foto op hout of overig populair fotoproduct! Digidoek levert namelijk zowel aan consumenten als bedrijven! Voor professionele klanten die geregeld foto's op doek bestellen of orders van meer dan 10 fotoproducten plaatsen gelden speciale tarieven. Informeer ernaar via klantenservice@digidoek.nl.

 

Verras uw medewerkers

De leukste en mooiste foto's van dat gezellige bedrijfsuitje aan de muur als herinnering aan die leuke dag, een cadeaubon voor iedereen als bedankje voor de goede inzet of natuurlijk als relatiegeschenk. Er zijn tal van mogelijkheden bij Digidoek.

 

Relatiegeschenken

Wilt u graag dat uw relaties nog eens aan u terugdenken, dan is een fotoproduct van Digidoek.nl een origineel relatiegeschenk. Een foto op canvas, foto op hout of overig fotoproduct met een mooie herinnering en uw bedrijfslogo zal uw bedrijf (of uw relatie?) niet snel doen vergeten. Wilt u graag een foto op canvas, foto op hout of overig fotoproduct cadeau doen, dan kan dat natuurlijk ook met de Digidoek cadeaubon.

 

Fotografen en kunstenaars

Dikke portfolioboeken vol met mooie foto's en de allermooiste kunstwerken. Laat ze eens drukken op canvas, hout of een ander fotoproduct van Digidoek! Zo kunt u uw showroom of galerij op een mooie en zeer originele manier aankleden.

 

Saaie kantoormuren

Lange gangen met saaie witte muren en inspiratieloze ruimtes die wel een opknapbeurt kunnen gebruiken. Dan bent u bij Digidoek aan het goede adres om hier verandering in aan te brengen. Met een foto op canvas, foto op hout of ander fotoproduct van Digidoek verandert u in een handomdraai de hele sfeer. Een mooie en inspirerende sfeer is goed voor de productiviteit en de werksfeer.

 

Bent u geïnteresseerd geraakt in een samenwerking met Digidoek? Heeft u behoefte aan meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken om eens het een en ander te bespreken? Stuur dan een e-mail naar klantenservice@digidoek.nl. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen.