v Levertijd foto op canvas
  Laden... Even geduld...
Winkelwagen
0 item(s) - €0,00

Levertijd foto op doek

 

Voor de levertijden van alle fotoproducten klikt u hier

Tijdens de feestdagen kan de levertijd iets langer zijn dan normaal. 

Foto op canvas van Digidoek.nl

De foto op canvas van Digidoek.nl is van de hoogste kwaliteit! Heeft u een mooie vakantiefoto, een foto van uw lieve hond, een leuke partyfoto, bestel deze dan nu op canvas bij Digidoek.nl.

 

Uw foto op doek wordt geprint op kwalitatief hoogwaardig canvas. Uw canvas foto is volledig krasbestendig, watervast en daardoor eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek. Uw foto op canvas behoudt gegarandeerd altijd zijn originele kleurkracht! De zijkant van je Foto op Canvas is naar keuze 2 cm of 4 cm dik. U kiest voor een foto op doek van 4 cm dik, als u uw fotodoek een extra kwalitatieve uitstraling wil geven! 

 

Voor de levertijden van alle fotoproducten klikt u hier

 

Levertijd (voor andere fotoproducten klik hier)

Binnen hoeveel dagen heb ik mijn foto op canvas in huis?

Foto's op canvas met een formaat kleiner dan 100x100 & 80x120 cm worden uiterlijk op de 5e WERKdag meegegeven aan onze transporteur. LET OP!! Onze transporteur garandeert dat in 99% van de gevallen, er de dag erna wordt afgeleverd op het aangegeven adres. LET OP!! Voorwaarde voor tijdige levering van uw foto op canvas is, dat de kwaliteit van de foto toereikend is en de betaling is gelukt.

 
 

Hoeveel levertijd heeft mijn foto op canvas die 100x100 cm en of 80x120 cm en groter zijn? 

Om er voor te zorgen dat de door u bestelde foto op canvas u in goede kwaliteit bereikt, heeft DigiDoek er bewust voor gekozen om deze 'grote' doeken door een eigen chauffeur bij u af te leveren. Het gevolg hiervan is, dat de levrtijd bij dergelijke foto's op canvas kan oplopen tot maximaal 10 werkdagen.

 


SPOEDbestellingen = SUPERSNEL (formaat kleiner dan 100x100 & 80x120 cm) 

Wanneer u uw foto op canvas voor 12.00 uur vandaag besteld, wordt deze uiterlijk de volgende werkdag verstuurd. Geregeld komt het voor dat uw doek nog dezelfde werkdag verstuurd wordt. LET OP!! Ook hierbij geldt dat onze transporteur in 99% van de gevallen de volgende dag wordt afgeleverd!

Voor een supersnelle SPOEDlevering van uw foto op canvas GROTER dan 100x100 & 80x120 cm dient u telefonisch contact met ons op te nemen.

 

BETALING VEREIST: Uw foto op canvas wordt alleen geproduceerd als de betaling op onze rekening is bijgeschreven. Om z.s.m. uw bestelling af te handelen is betalen via IDEAL of creditcard gewenst. Voor alle duidelijkheid: de levertijd wordt gerekend vanaf het moment dat de betaling is bijgeschrevn op de rekening van DigiDoek.

 

Bestel hier uw foto op doek of Bestel hier 1 van de andere fotoproducten

 

Overzicht van de levertijd van alle Fotoproducten

Product Levertijd
Foto op Canvas

5 werkdagen *


Foto op Hout

 

5 werkdagen *

Foto op Plexiglas

 

5 werkdagen *

Foto op Aluminium

 

5 werkdagen *

Foto op Forex

 

5 werkdagen *

Tuinposter

 

5 werkdagen *

Poster

 

5 werkdagen *

*  LET OP: 1e werkdag begint op de 1e dag nadat u de bestelling heeft geplaatst of de dag dat uw betaling bij ons binnenkomt

 

Bestel hier uw foto op doek of Bestel hier 1 van de andere fotoproducten

 


 * Onze leverancier garandeert voor 99% dat de foto's op canvas de volgende werkdag worden afgeleverd (let op: een bestelling naar Belgie heeft een iets langere levertijd)

* Als u meer dan één foto op canvas bestelt, dan worden de doeken in één pakket verzonden. Is één foto niet van voldoende kwaliteit dan blijven de overige canvas doeken in de wacht staan totdat de bestelling compleet gemaakt kan worden.

* Doeken t/m 80x120 cm en 100x100 cm worden NOOIT op zaterdag geleverd maar alleen op WERKdagenBestel hier je foto op doek.

 

met-digidoek-komt-het-goed.jpg

 

Heeft u vragen?

Klik hier voor de meest
gestelde vragen.

U kunt ook een e-mail sturen naar:
klantenservice@digidoek.nl


In twee stappen 10% korting verdienen!

Klik op ‘Vind ik leuk’
Klik in de balk hiernaast
voor de kortingscode